ToszKáva

A béke köve. Kibékít önmagammal. A megbocsátás köve is, mert segít önmagamnak megbocsátani. Elme nyugtató. A józanság köve, tudatosságot hoz. Áttekintést hoz a dolgaimba. Megértem mi miért történik velem. A változás köve is, mert ha rászánom magam, megadja a kezdő lökést, és támogat a folyamatba. Kiváló segítő a tanulásba is. Ha tudni akarok kitágítja a felfogóképességet. Gondolattisztító és rendező, mert segít pontosan fogalmazni és azt kimondani. Aktiválja az álmokat és segítségével megértem azokat. Bőrgyógyító, gyulladás gátló. Minden energiatorzulást kiigazít. Összekapcsol a bennünk élő Istennel. Megerősíti a belső Hangot
Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját. Az ametiszt a haragot és a dühöt a szeretet pozitív energiájává alakítja át. Megtanít, miként változtassunk be rögzött viselkedési mintáinkon. Lila színével koronacsakránkhoz csatlakozva nagy segítségünkre lehet stresszes időszakainkban, mivel természetes nyugtató hatással bír. Segít alvászavarok esetén is, idegrendszeri stabilizáló hatása végett. Megakadályozza a visszatérő rémálmok ismétlődését. Használjuk ezt a követ meditáció során, nagyszerű segítség az elmélyülésben, mivel az ametiszt a bennünk lakó Istennel rezonál és segít kitárni az elmét az új gondolatok előtt.

Légzési és asztmatikus problémákkal szenvedőknek is hatékony segítsége lehet. Enyhíti a torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, ill. javítja a látást, sőt színvakság gyógyítására is használják. Jótékony hatással bír a bőrbetegségekre, gyakran használják migrénes fejfájás ellen is. Erősen méregtelenítő hatású, kiválóan alkalmazható függőségek ellen .

Scroll to Top